18198366_1468394089891606_6964568443903267714_n.jpg

Şefa PNL, Raluca Turcan, a postat pe pagina personală de facebook, un atac dur la adresa PSD. Însă nu declaraţiile politice sunt cele care îi interesează pe oamenii de rând. Abia atunci când se fac referiri la măsuri economice, situaţia devine una interesantă, chiar dacă la votul din Parlament opoziţia nu prea contează.

Iată integral postarea Ralucăi Turcan:

În 2016, mediul de afaceri a fost păcălit ca niciodată. Programul economic al PSD este nesustenabil, interesul PSD este legat primordial de propriile dosare din justiţie.
Prim-ministrul Grindeanu nu are cu cine să urmărească obiectivele economice, ei guvernează cu repetenţi şi cu persoane care nu au nivelul de înţelegere necesar.
Sunt mai multe zone blocate complet la nivelul Guvernului. Când spun complet, chiar asta înseamnă– COMPLET:
- Investiţiile publice;
- Regimul redevenţelor;
- Fondul Suveran.
Dragnea este preocupat de dosare şi de cum să controleze orice mişcare în Guvern. Aşadar, oricine aşteaptă progrese de la acest guvern este nerealist.
PNL este total împotriva impozitului progresiv. Este neaplicabil şi a introdus o incredibilă lipsă de predictibilitate în tot mediul economic.

 

 

Politic
  • Marți, 27 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Scandal în PSD după nominalizarea lui Mihai Tudose

Urmare a comportamentului liderului PSD, Liviu Dragnea, acuzat chiar din interior de practici dictatoriale, izbucnirea scandalurilor era iminentă. Chiar în acest moment, şeful PSD se întâlneşte cu...