Roberta_Anastase.jpg

Deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase a postat pe Facebook o reacție la inițiativa primarului Ploieștiului de a acorda stimulente financiare medicilor care lucrează în spitalele din oraș:

”În cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Local, a fost votată Decizia privind acordarea de stimulente lunare pentru medicii care îşi desfăşoară activitatea în cele două spitale aflate în subordinea Primăriei Ploieşti, respectiv Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal “ Schuller”.

Sunt convinsă că această măsură, cuprinsă în bugetul pe anul 2017, va avea ca efect direct, îmbunătățirea substanțială a actului medical în Ploiești. Medicii și personalul medical trebuie recompensați pe măsura valorii lor pentru comunitate.

Gestul lui Adrian Dobre de a rupe, dintr-un buget sărac, o sumă de bani importantă pentru a menține sau a aduce în Ploiești, medici și personal medical de valoare, arată destul de clar care sunt valorile și prioritățile administrației pe care o conduce.

Totuşi, mai există un hop: acela al construirii unui nou spital dimensionat pe necesitățile actuale ala orașului. La cum îl cunosc pe Adrian, sunt sigură că și acesta va prinde contur în viitorul apropiat”.

 

Articole asemănătoare