image-2017-01-5-21513397-46-sebastian-ghita-dat-urmarire-nationala-internationala.png

Ministerul de Interne face in continuare demersuri pentru localizarea fostului deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia au fost emise doua mandate de arestare in lipsa, a declarat, duminica, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, precizand ca nu a fost anuntata ca ar fi fost gasite indicii privind locul in care s-ar afla Ghita."Nu incetam sa facem demersuri pentru localizare, verificare a tuturor informatiilor, atat in plan intern, cat si in plan international, dar asa cum stiti, este un dosar penal, toate verificarile pe care le fac politistii, le fac sub coordonarea procurorului de caz. Noi nu renuntam", a spus Carmen Dan, duminica, in Parcul Herastrau, la festivitatile dedicate Zilei Jandarmeriei.  

Intrebata daca exista indicii ca Sebastian Ghita ar fi fost localizat, Carmen Dan a spus ca nu a fost anuntata in acest sens.  

"Nu am fost anuntata pana in acest moment de lucrul acesta, dar tot ce se comunica se comunica doar cu avizul procurorului", a adaugat Carmen Dan.
sursa: hotnews.ro

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei accidente, 14 răniți, o singură zi

Trei accidente rutiere s-au produs duminică în Prahova în urma cărora 14 persoane, printre care și minori, au ajuns la spital.  Primul accident grav s-a produs pe DN1, la intrarea în stațiunea Sinaia,...