17436074_804865746335323_1221677211293705641_o.jpg

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a postat pe Facebook o reacție la greva care a paralizat transportul public din Ploiești în urmă cu două zile:

 Haos în Ploiești din cauza grevei de la TCE. Mai circulă doar cursele speciale UPDATE

”Greva de astăzi a angajaţilor de la Transport Călători Express Ploieşti (TCE) are un singur pierzător cert: cetăţeanul. Mii de ploieşteni s-au văzut nevoiţi să aştepte ore în şir în staţiile de autobuz, pentru că nu i-a informat nimeni asupra conflictului de muncă dintre primărie şi oamenii de la TCE. Consider că municipalitatea avea obligaţia să-i anunţe în timp util pe călători cu privire la încetarea circulaţiei mijloacelor de transport în comun.

Ploieștenii, furioși din cauza grevei șoferilor TCE. ”Puteau să ne anunțe! Stăm ca proștii în stații?”

În acelaşi timp, întârzierea plăţii salariilor şi a tichetelor de masă pentru salariaţii transportului public ridică serioase semne de întrebare asupra capacităţii financiare a Primăriei Municipiului Ploieşti de a realiza proiectele ambiţioase prevăzute pentru anul în curs”.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...