mircea-ionescu-quintus.jpg

PNL l-a sărbătorit pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani.

Comunicatul oficial al liberalilor:

Suntem onorați să fim contemporani cu un simbol al statorniciei, moralității, integrității și liberalismului.

Partidul Național Liberal își reafirmă prețuirea pentru președintele său de onoare, de peste 80 de ani membru al PNL, un reper pentru fiecare membru liberal și pentru fiecare cetățean al României.

Mircea Ionescu Quintus și-a dedicat viața liberalismului, a îndurat temnițele comuniste și munca silnică la Canal. Nu a încetat, în ciuda presiunilor regimului comunist, să fie atașat valorilor liberale. Mircea Ionescu Quintus a fost liderul care a contribuit major la unificarea tuturor facțiunilor liberale de după 1990.

Seniorul PNL a fost și este permanent un factor de echilibru în cele mai importante momente din viața Partidului Național Liberal. 

Și astăzi, la aniversarea centenarului, Mircea Ionescu Quintus reprezintă un garant al unității, stabilității și al viitorului Partidului Național Liberal.  

Îi dorim multă sănătate și să fie în continuare alături de partid, cu înțelepciunea, umorul, spiritul său blând și vizionar.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...