anastase-primavara.jpg

Ca o recunoaștere a experienței în domeniul politicii externe, deputatul Roberta Anastase a fost desemnată de către colegii parlamentari în funcţia de Preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

APCEMN este un organism de cooperare care a apărut ca rezultat al marilor schimbări politice din perioada anilor ‘80. Încercările statelor din regiunea Mării Negre de a găsi noi modalităţi care să susţină provocările dezvoltării naţionale şi de integrare europeană au netezit calea spre concertarea eforturilor menite a transforma regiunea Mării Negre într-o zonă a stabilităţii, prosperităţii şi păcii.

Pentru deputatul Roberta Anastase, numirea în funcţia de Preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre este o oportunitate de a continua proiectele începute în timpul mandatului de europarlamentar când a exercitat și funcția de raportor pentru Sinergia Mării Negre.

 

Politic
  • Marți, 20 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Protest al deputatului PMP de Prahova în Parlament

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a protestat astăzi față de trocul politic PSD-UDMR. Mesajul deputatului Bozianu: ”Am protestat, astăzi, alături de ceilalți colegi ai mei din grupul...