festival.jpg

Tabăra Internațională de Sculptură „Nicolae Kruch” va fi reluată în acest an la Plopeni.

Devenită deja o tradiție în orașul Plopeni, Tabăra Internațională de Sculptură Nicolae Kruch va avea loc în acest an, au anunțat autoritățile locale din Plopeni.

„Anul trecut, din lipsă de fonduri, tabăra nu a mai avut loc, dar anul acesta intenționăm ca aces eveniment să se regăsească pe lista manifestărilor culturale pentru care se vor aloca fonduri”, ne-a declarat Gheorghe Șerban, viceprimarul orașului Plopeni.

Anual, la Plopeni, manifestarea a reușit să adune artiști de renume. În plus, iubitorii acestui gen de artă atât din orașul Plopeni, dar și turiștii au avut posibilitatea să admire lucrările realizate, care au fost expuse pe platoul din fata Casei de Cultura și în parcurile din oraș. 

 

Articole asemănătoare
Plopeni
  • Luni, 22 Mai 2017
  • De Andra Vlad

La Plopeni se va construi o sală de sport

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au efectuat, recent, o vizită  la Plopeni, pentru preluarea amplasamentului pe care urmează să fie construită sala de sport a Școlii "Carol I", un...

Plopeni
  • Joi, 18 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Invitație la teatru la Casa de Cultură Plopeni

Locuitorii din Plopeni, dar nu numai, sunt invitați în această seară la teatru. Spectacolul va avea loc astăzi, la Casa de Cultură Plopeni. Casa de Cultură Plopeni invită locuitorii orașului la...