apa robinet

Problema alimentării cu apă în orașul Plopeni a fost rezolvată în această dimineață. Potrivit edilului localității, în momentul de față, s-a reluat furnizarea de apă curentă, însă, momentan, la o presiune scăzută.

„Avem apă curentă. Ce-i drept, are o presiune redusă în momentul de față, ceea ce face ca apa să nu reușească să urce mai sus de etajul 1. Din ultimele discuții cu directorul de la ESZ, va mări treptat presiunea imediat ce termină de turnat beton în cofragul de la avarie. Am avut o colaborare deosebit de bună cu ISU Prahova pe tema alimentării cu apă de la cisternele pompierilor”, ne-a declarat în această dimineață Dragoș Niță, primarul orașului Plopeni.

Vă reamintim că aproape 18.000 de abonați la sistemul de alimentare cu apă au rămas de marțea trecută fără apă curentă la robinet din cauza unei avarii majore pe magistrala ESZ Prahova Vălenii de Munte - Păulești.

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Avarie Electrica la Ploieşti

Sunt afectaţi consumatorii din Malu Rosu, Vest şi parţial Nord. Avaria Electrica s-a produs duminică dupa-amiază, la ora 17.45. Sunt afectaţi consumatorii din cartierele Vest, Malu Roşu si parţial...