afis casadecultura

Casa de Cultură Plopeni organizează în colaborare cu Clubul Umoriștilor "Ion Ionescu Quintus" Festivalul Internațional – concurs de epigrame "Întoarse ca la Ploiești."

Cea de-a Va ediție a festivalului se va desfășura în perioada 18-20 august 2016 cu ocazi împlinirii a 35 de ani de la înființarea Clubului Umoriștilor Ion Ionescu Quintus.

Ca teme de concurs, organizatorii au ales următoarele trei teme: 1. S'(alină)- două epigrame

2.D'ale DNA-ului- două epigrame

3.Un madrigal destinat orașului Plopeni-Prahova

Data limită de expediere a lucrărilor este 20 iulie, într-un plic care să conțină datele autorului, pe adresa Casei de Cultură: C.P. 105900 str. Republicii nr. 2. Concurenții sunt rugați să trimită fiecare lucrare în trei exemplare, însoțite de un motto.

Câștigătorii își vor primi premiile la Casa de Cultură Plopeni și vor avea masa și cazarea asigurate. În concurs se poate înscrie oricine, singura condiție fiind ca cei interesați să nu fie din Județul Prahova.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Eveniment de excepţie în weekend la Sinaia

Concursul de Eleganta Sinaia, CES 2017, va fi evenimentul sfârşitului de săptămână.  Pe 24 iunie Primăria Oraşului Sinaia şi Retromobil Club România vă invită la cea de-a VII-a editie a ”Concursului de...