taxi trecere

Două adolescente din Craiova au ajuns la spital, vineri, una dintre ele rămânând în unitatea medicală pentru investigaţii mai amănunţite, după ce au fost lovite de un taxi pe trecerea de pietoni din faţa liceului unde urmau să susţină simularea pentru examenul de bacalaureat. Poliţia a deschis un dosar penal, urmând să verifice dacă şoferul s-a oferit să le dea bani fetelor pentru a nu reclama incidentul, aşa cum au susţinut acestea.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere a unui hotel din apropierea Colegiului Naţional „Gheorghe Chiţu” din Craiova, se observă cum elevele sunt lovite în plin de un taxi, pe trecerea de pietoni din faţa şcolii, unde copilele mergeau să susţină simularea pentru examenul de bacalureat.

După accident, şoferul s-ar fi oferit să le ducă pe cele două fete de 18 ani la spital, iar apoi le-ar fi spus că le dă câte 100 de lei, dacă nu reclamă accidentul la Poliţie, au susţinut elevele în faţa presei.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident în Câmpina. O persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 16.40 în municipiul Câmpina.  Din primele informații puse la dispoziție de Poliție, accidentul s-a...

Eveniment
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Breaza. Două persoane rănite

Potrivit IJP Prahova, un accident rutier s-a produs duminică în jurul orei 16.20 pe DN1, la Breaza.  UPDATE: Din primele cercetări accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului...