ciuperci scoala

Au crescut ciuperci într-o clasă de la un liceu din Constanța. Inspectoratul Școlar Județean a mers în inspecție și a găsit mai multe nereguli.

Un elev a postat fotografii de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța în care se văd ciupercile crescute la baza unui zid.

„Pozele acestea nu sunt dintr-o clădire părăsită. Sunt dintr-o sala de clasă de la Liceul TELECOM, unde zilnic învață elevi. Puteți observa ciuperci crescute pe perete. Aici vorbim de iresponsabilitate, nepăsare şi proastă administrare, care provoacă un risc real la adresa sănătății publice. Aștept cu interes niste răspunsuri de la Liceul Telecom, ISJ, Primaria Constanța si DSP. Cum a fost posibil ca un astfel de focar de infecții sa apară intr-o unitate de învățământ din centrul Constanței?”, afirmă Alexandru Manda pe pagina de Facebook.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 18 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Țara cu cel mai mare consum de alcool

România este fruntaşă la consumul de alcool. În ultimul clasament făcut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, ţara noastră ocupă locul cinci, la nivel mondial. În 2016, un român a băut în medie 13,7...