transfuzii perchezitii

Un medic și o asistentă au fost prinși în flagrant, în timp ce vindeau pungi cu sânge, relatează Digi24. Descinderile procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj la Centrul de transfuzii sanguine Craiova au loc după ce doi oameni au murit în urma transfuziilor de sânge. Anchetatorii ridică documente, iar mai mulți angajați urmează să fie duși la audieri. Deocamdată, procurorii nu au oferit informați legate de cauza în care fac percheziții.

Potrivit surselor Digi24, pe parcursul audierilor de până acum, anchetatorii ar fi primit informații potrivit cărora pacienții dădeau bani pentru a beneficia de transfuzii. În acest sens, ar fi fost organizat astăzi un flagrant, în urma căruia un medic și o asistentă au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau pungi de sânge unui ofițer aflat sub acoperire.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Social
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Bolnavii de cancer: EXTERMINAŢI! Motivul?

Medicamentele care fac parte din toate schemele de tratare a cancerelor, urmează să fie retrase din România. Explicaţia este una de-a dreptul halucinantă! Guvernul Grindeanu vine cu o promisiune...