laurentiu-cazan.jpg

Noua viață a lui Laurențiu Cazan! Solistul român care a dat prima lovitură muzicală pe piaţa occidentală (”Say something”- 1993, prima piesă a unui român difuzată de radiourile vest europene), Laurenţiu Cazan refuză să mai cânte ori să apară în emisiuni de divertisment, deoarece, spune el, se promovează incultura.

Marele compozitor şi chitarist (59 de ani) s-a reîntors după ani în oraşul său natal Buzău, şi singura legătură pe care o păstrează cu scena, o reprezintă un club de blues din localitate, unde mai vine cu chitara sa și festivaluri muzicale locale dedicate copiilor (Galați, Moreni, Târgoviște). Fost solist al trupei Sfinx, Cazan s-a apropiat mult de religie și rugăciune, ”deschidere către lumină” după cum numește orientarea sa artistul și refuză să mai apară în emisiunile de divertisment din cauza decandenței și simulărilor sexuale atât de prezente în coregrafiilor soliștilor din noul val muzical, atât de agreat de tineri.
sursa: libertatea.ro

 

Articole asemănătoare
Opinii Voxpublica
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Mihai Nicolae

Pătraru? O trompetă oportună!

Urmăresc interesat/amuzat mai ales odele care i se aduc jurnalistului care este Dragoș Pătraru. Recunosc, am stat puțin hipnotizat precum cobra în fața mangustei când am citit prima dată textul lui...