Cum-intarim-imunitatea-celor-mici.-6-retete-naturiste-si-sfaturi-utile.jpg

Copiii ar putea fi feriţi de răcelile frecvente prin intermediul unor reţete care ajută la întărirea sitemului imunitar. În articolul următor îţi vom prezenta câteva reţete naturiste, dar şi sfaturi utile care să te ajute în ceea ce priveşte întărirea sistemului imunitar al copilului tău.

Totul începe cu alimentaţia!

Este foarte important să precizăm faptul că alimentaţia contează mult. Aceasta are un rol foarte important în dezvoltarea şi consolidarea sistemului imunitar. Dacă copilul tău se confruntă cu orice fel de carente nutriţionale, atunci este complet expus în fata virusurilor şi germenilor.

Cât mai puţine alimente procesate în dieta celui mic

Da, ştim cu toţii că cei mici sunt pur şi simplu înnebuniţi după orice conţine potentiatori de aromă, cât mai mult zahăr, dacă se poate şi alţi aditivi. Asta nu înseamnă că trebuie să le facem întotdeauna pe plac, oricât de greu ne-ar fi să îi refuzăm. Sucurile, cerealele, snacksurile şi alte dulciuri pline de calorii şi lipsite de nutrienţi ar trebui să se găsească cât mai puţin pe lista alimentelor dedicate copilului tău. În schimb, este recomandată o dietă bogată în fructe, legume proaspete, nuci, seminţe şi cereale integrale.

De asemenea, recomandate de specialişti sunt:

– Măslinele;

– Uleiul de susan;

– Peştele;

Aceste alimente au proprietăţi de întărire a sistemului imunitar.

Reţetă cu miere, propolis şi polen

Citește continuarea pe Viralweb.ro

 

Blejoi
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Concursuri și distracție de ziua copilului la Blejoi

Excelentă iniţiativa cadrelor didactice de la Şcoala Ploieştori, care au învăţat copiii - chiar de ziua lor - că distracţie nu înseamnă numai shopping, jocuri pe telefon, “Mac” sau un fi lm “3d”. Şi...