cannes_40868600.jpg

Preţurile pentru şapte nopţi de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele din Mamaia depăşesc tarifele hotelurilor similare pe Coasta de Azur, la Cannes. 

Aproape 2.000 de euro (9.000 de lei) costă cazarea pentru două persoane timp de şapte nopţi la hotelul Vega din Mamaia, unul dintre cele mai scumpe hoteluri de pe litoral, deţinut de omul de afaceri Gabriel Comănescu.

La Cannes, una dintre cele mai exclusiviste staţiuni de pe Riviera Franceză, se găsesc tarife la hotelurile de patru stele mai mici faţă de cele percepute de hotelierii de la noi sau chiar similare.

Spre exemplu, 1.360 de euro (6.109 lei) este tariful pentru o cameră la hotelul de patru stele America şi situat în imediata apropiere a Bulevardului Croisette. Micul dejun este inclus.

Citește articolul integral pe  ECONOMICA.net 

 

 

Articole asemănătoare
Internațional
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Emmanuel Macron va veni în România

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, o întâlnire bilaterală cu omologul său francez, Emmanuel Macron, afirmând la final că aceasta a fost „foarte, foarte bună” şi s-a convenit ca România şi...

Economic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie, potrivit deciziei de joi a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în...