ExpoVacanta2016.jpg

Organizatorii Târgului de Turism al României ar trebui să se lase de meserie, întrucât nu reușesc să atragă nici măcar jumătate din numărul de turiști participanți la EXPOVACANȚA, un târg organizat în acest weekend la Ploiești.

Astfel, dacă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (găzduit între 16 și 19 februarie de pavilioanele C1-C5  Romexpo) au participat, conform cifrelor oficiale, 23.000 de vizitatori (în creștere cu 5% față de ediția precedentă), organizatorii târgului de la Ploiești, aflat la a IV-a ediție, susțin că așteaptă peste 50.000 de turiști.

Unde mergem la mare? Surprizele de pe litoralul românesc

Cum e posibilă o astfel de minune, ca un târg organizat în holul unui mall din provincie să aibă de două ori și ceva mai mulți vizitatori decât unul găzduit de Romexpo,  pe o suprafață de peste 14 mii mp. cu 309 expozanți din 15 ţări?
Citește continuarea pe travelontop.ro

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Comuna în care se trăieşte mai bine ca la oraş

O comună din judeţul Mehedinţi este campioană la absorbţia de fonduri europene. În ultimii 10 ani, primăria Şişeşti a câştigat 18 proiecte europene în valoare de peste 3 milioane de euro. Cu bani...