doua lozuri

Comedia românească Două Lozuri ajunge joi, 13 octombrie la Ploiești. Prahovenii sunt invitați să urmărească proiecția, iar actorii care au stat în spatele proiectului au precizat că își vor ține și în orașul lui Caragiale pariul pe care l-au făcut la premiera de la București. 

Cu alte cuvinte, dacă există spectatorii care nu râd deloc pe toată durata filmului, aceștia vor primi înapoi contravaloarea biletului chiar din buzunarul actorilor.

De acest lucru se va ocupa actorul Dorian Boguță care interpretează rolul lui Dinel în cea mai nouă comedie românească, Două Lozuri.

Proiecția va avea loc la cinematograful din Ploiești Shopping City la ora 20.40. 

Comedia românească două lozuri ajunge joi, 13 octombrie la Ploiești. Prahovenii sunt invitați să urmărească proiecția, iar actorii care au stat în spatele proiectului au precizat că își vor ține și în orașul lui Caragiale pariul pe care l-au făcut la premiera de la București. 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Aglomerație pe DN72, la intrarea în Ploiești

Joi după amiază traficul rutier pe DN72 este intens, pe sensul de mers Târgoviște-Ploiești formându-se o coloană de mașini până în apropierea unității militare de la Crâng.  Ionuț Urzeală a postat pe...