lux

Românii cu bani nu trebuie să caute luxul în Dubai sau pe Riviera Franceză. Hotelierii de la noi vor să-i ţină în ţară şi au amenajat camere special pentru ei. Apartamente de 120 de metri pătraţi, cu vedere la mare chiar şi în baie. Clienţii sunt primiţi cu şampanie şi fructe exotice şi se pot relaxa la centre spa. Luxul se plăteşte: 1.300 de euro pe noapte costă o cameră, dar toate locurile sunt deja rezervate în acest sezon.

„Facem primirea cu șampanie și fructe pe care le trimitem în fiecare zi în acest apartament. Acest apartament este rezervat până la sfârșitul verii,” spune Raluca Dumitrașcu, director vânzări și marketing hotel 5 stele.

Mai la nord, între Mamaia și Năvodari, într-un hotel de patru stele plus, apartamentele au 120 de metri pătrați, mobila clasică cu influențe orientale și o priveliște spectaculoasă. Turiștii care se vor caza aici vor plăti 2.700 de euro pentru trei nopți. Cel mai luxos apartament din acest hotel are vedere la mare atât din dormitor cât și din living. Turiștii se pot bucura de aceeași priveliște chiar și din baie.

„Următoarea cazare chiar mâine. Discutăm despre o frecvență în a închiria acest apartament destul de mare, mai ales în această vară,” precizează Mădălina Crețu, PR hotel 4 stele.

În centrul stațiunii Mamaia, la un hotel de patru stele, oaspeții care stau în apartamentul prezidențial sunt răsfățați cu tratamente de relaxare și tonifiere gratuite la centrul spa.

„Tariful de recepție pentru acest aparatemnt începe de la 800 de euro pentru două persoane. Este tariful cu regim demipensiune, include mic dejun și prânzul. Sunt servite sistem bufet suedez în cadrul restaurantului,” adaugă Cristina Calispera, coordonator marketing hotel 4 stele.

Şi la acest hotel trei nopți de cazare în apartamente VIP costă în această perioadă 1250 de euro.

„Este căutat luxul în Mamaia. Sunt persoane care își permit, au un anumit statut social. Și vor să aibă un standard înalt, ridicat, așa cum îl au și acasă și plătesc pentru acest lucru,” explică Cristian Bărhălescu, agent de turism.

Iar piaţa pentru turismul de lux este în continuă creștere spun touroperatorii.
sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 19 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Navă naufragiată în Marea Neagră

O navă cargo, care naviga sub pavilion panamez, având la bord 12 marinari de naționalitate rusă, ucraineană și georgiană, a naufragiat miercuri în Marea Neagră, a anunțat Ministerul pentru Situații de...