map

Întregul mapamond stă sub semnul fricii semănată de atacurile teroriste care au loc zilnic. Jurnaliștii de la Express au realizat harta celor mai periculoase locuri din lume. Vezi lista țărilor periculoase la finalul textului.

Fie că vorbim de Franța, Turcia, Germania sau țările arabe, numeroasele atacuri sângeroase au încolțit teama în oameni.

Cum în această perioadă mulți aleg să meargă în vacanță, jurnaliștii de la Express au realizat harta celor mai periculoase locuri din lume.

Cum unele țări au un risc crescut de atentate teroriste, turiștii trebuie să știe care este situația pe mapamond și să se orienteze astfel în locuri mai ferite unde să nu stea cu grijă.

Astfel, printre țările cu risc ridicat de atentate se numără Franța care a stat sub asediu în ultima perioadă, dar și Germania, Marea Britanie sau Turcia.

Dintre țările cu risc mediu se află Grecia, Italia sau Austria, în timp ce România face parte dintr-o zonă ferită, fiind încadrată cu risc mediu spre scăzut de atentate.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cum-arata-harta-tarilor-care-se-afla-sub-risc-crescut-de-atentate-video-vezi-unde-sa-ti-planifici-vacanta_305931.html#ixzz4FacazmEQ

harta

 

Articole asemănătoare
Național
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Când va fi următoarea mini-vacanţă pentru români

Românii ar putea avea următoarea mini-vacanță la mijlocul lunii august. După minivacanța de 1 Iunie şi Rusalii, următoarea zi liberă este 15 august – Adormirea Maicii Domnului, care anul acesta pică...