Cum să economisești în funcție de zodie 1

Banii, ochii diavolului, acei ochi care uneori ne clipesc mai mult decât ar trebui. Lupta împotriva cheltuitului este una dintre cele mai grele pentru noi femeile iar uneori nu mai putem pune frână.

Iată care este cea mai bună metodă prin care poți să economisești în funcție de zodia ta.

Berbec: Fă-ți o listă
Înainte de a da buzna prin magazine, fă-ți o listă cu toate cumpărăturile pe care le ai de făcut și încearcă să o respecți cu sfințenie. Odată ce ai deja o idee despre ce anume trebuie să cumperi, șansele să intrii prin mai multe magazine și să cheltui mai mult sunt reduse semnificativ.
Taur: Refolosește lucrurile uitate undeva prin garaj
Toată lumea are obiecte depozitate pe undeva prin casă, în special în garaj. Dacă ai nevoie de un obiect, în special unul decorativ, nu te grăbi repede să cauți unul în magazine, s-ar putea să-l găsești chiar la tine în casă, sau, dacă nu, din ceea ce ai sigur poți creea ceva nou.
Gemeni: Nu cumpăra mai mult decât ai nevoie
Mereu tinzi să te aprovizionezi suplimentar doar pentru a nu rămâne în pană de ceva. Cu toate acestea, o mare parte din ceea ce cumperi rămâne nefolosit, motiv pentru care ar trebui să te limitezi și să cumperi doar strictul necesar.
Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...

Auto-moto
  • Marți, 18 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cele mai ieftine mașini electrice din România

Mașinile electrice și hybrid devin din ce în ce mai populare și în România. O mână de ajutor vine de la programul ”Rabla Plus” prin care sunt subvenționate aceste două categorii. Trebuie spus că...