Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Idei traznite pentru sedinta foto de nunta 628x400

In afara de superba rochie de mireasa, un al doilea aspect de neuitat al nuntii tale va fi sedinta foto.

 

Iata mai jos o lista cu idei trasnite pentru sedinta foto de nunta, ceea ce te va ajuta sa pastrezi vie amintirea acestei zile, chiar si cand clopotele de nunta se vor fi oprit de mult. Iesi din tiparele clasicelor fotografii de nunta si incearca sa surprinzi toate momentele deosebite, emotia si atmosfera uneia dintre cele mai speciale zile din viata ta intr-un fel unic.

Imbracata in rochia ta alba de mireasa, fa o poză cu un mesaj vizibil pentru mire si poti fi sigura ca aceasta fotografie ii va aduce mereu aminte de acea zi in care v-ati spus „da”.

 

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este sa faci o poză alaturi de poza mamei tale, din ziua in care a fost ea mireasă. Cu siguranţă va deveni o amintire cu o imensa valoare sentimentala pentru generatiile care vor veni. Sau fa o poza cu mana ta, a mamei si a bunicii tale, toate purtand verigheta pe degetul inelar.

Mai multe idei pentru sedinta foto gasiti pe mireasa-perfecta.ro

 

Național
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Guvernul nu renunţă la impozitul pe gospodărie

Guvernul nu renunţă la intenţia introducerii impozitului pe gospodărie, însă premierul Mihai Tudose a ţinut să precizeze că aceasta se va face doar atunci când statul va avea infrastructura...