Horoscop de weekend 3 5 Iunie 2016

Horoscopul de weekend 3-5 Iunie 2016. Citeste horoscopul de weekend 3-5 Iunie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Se pare că zilele tale sunt din ce în ce mai liniștite, chiar și în wekend. Vei avea parte de momente de realxare și vei petrece câteva clipe frumoase alături de familia ta.

Taur

Vei profita de acest weekend pentru a face puțină ordine în viața ta. Una dintre cunoștințele tale se pare că te-a deranjat destul de mult pe parcursul săptămânii, însă nu ai luat nicio măsură în această privință, dar nimic nu te mai ține în loc acum.

Gemeni

Familia ta pare să aibă anumite probleme și tu vei fi prima persoană care va sări în ajutor. Te simți puțin „cu musca pe căciulă”, deoarece nu prea ai fost alături de cei dragi în ultima perioadă și vezi acum ocazia ideală pentru a te revanșa.

Citeste horoscopul de weekend complet pe YVE.ro

 

Blejoi
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Concursuri și distracție de ziua copilului la Blejoi

Excelentă iniţiativa cadrelor didactice de la Şcoala Ploieştori, care au învăţat copiii - chiar de ziua lor - că distracţie nu înseamnă numai shopping, jocuri pe telefon, “Mac” sau un fi lm “3d”. Şi...