Horoscopul sănătății pentru luna iunie

O nouă lună, un început proaspăt. Dacă luna trecută ați avut mici probleme de sănătate, aflați ce prezic astrele pentru luna aceasta.

Berbec

Se pare că ați acumulat destul de multă oboseală perioadele trecute, iar rezultatele acesteia încep să se vadă. Sunteți lipsită de energie iar pofta de mâncare pare să fie mai slabă. Nu lăsați lucrurile să se agaveze și vizitați un medic.

Taur

Mici probleme de sănătate ar putea să vă dea unele bătăi de cap. Nu trebuie să vă îngrijorați, nu par să fie foarte grave însă vă vor provoca minore stări de disconfort. Încercați să fiți mai activă din punct de vedere al mișcării fizice și lucrurile se vor îmbunătăți.

Gemeni

Fructele nu sunt dușmanul dumneavoastră și ar trebui să înțelegeți acest lucru. Chiar dacă nu vă plac așa mult, le puteți include în preparate pentru a primi porția zilnică de vitamine și minerale care provin din surse naturale, neprocesate.

Citeste horoscopul sanatatii pe YVE.ro

 

Articole asemănătoare
Travel&Lifestyle
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Berea ar putea deveni mai sănătoasă

O echipă internațională de oameni de știință a descifrat codul genetic al orzului, o reușită care ar putea conduce la obținerea unor tipuri de bere mai sănătoase și la dezvoltarea de culturi mai...