Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

scena

Actorii amatori din Prahova își vor arăta talentul, la sfârșitul acestei săptămâni, atunci când a fost programată cea de-a patra ediție a Festivalului Județean de Teatru "Scena", organizat de Colegiul Economic "Virgil Madgearu".

 

În concurs au fost selectate nu mai puțin de 12 piese de teatru, actori fiind elevi de liceu care se vor lupta să convingă specialiștii că sunt cei mai buni. Din juriu vor face parte directorul teatrului "Toma Caragiu" Mihaela Rus si Vlad Mateescu, directorul Filarmonicii "Paul Constantinescu" din oras.

Evenimentul are loc vineri, de la ora 9.30, în sala de spectacole a Cercului Militar, acolo unde în prezent teatrul de copii "Ciufulici" își desfășoară activitatea. La festival și-au anunțat prezența trupe de elevi din Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte, Urlați, dar și din Maneciu și Starchiojd.

 

 

Viața Prahovei
  • Joi, 27 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Poluare pe pârâul Bălana, în zona Colceag

Fenomenul a apărut joi seară și a fost semnalat de un localnic din Colceag, care a reclamat faptul că „apa era poluată cu o substanță albastră”. Bărbatul a sesizat faptul că astfel de incidente au...