Horoscop de weekend 13 15 Mai 2016

Horoscopul de weekend 13-15 Mai 2016. Citește horoscopul de weekend 13-15 Mai și afla ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec

Vremea nu pare a fi pe placul tău în acest weekend. Vei prefera să stai mai mult în casă și să te uiți la filme. Vei petrece puțin timp și prin bucătărie, pentru a găti și pentru a prepara un desert delicios cu care să îți răsfeți papilele gustative.

Taur

În interiorul tău are loc o luptă care pare să te consume destul de mult. O persoană dragă te-a făcut să treci prin momente destul de dificile și nu mai vrei să păstrezi legătura cu aceasta însă nu poți să nu ții cont de faptul că e sânge din sângele tău.

Gemeni

Nu îți pasă de ce cred cei din jur și faci mereu ceea ce te taie capul. Te vei implica într-un proiect care este destinat relaxării și acumulării unor informații de interes personal, iar pe finalul zilei de duminică vei ieși cu prietenele tale pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Comuna în care se trăieşte mai bine ca la oraş

O comună din judeţul Mehedinţi este campioană la absorbţia de fonduri europene. În ultimii 10 ani, primăria Şişeşti a câştigat 18 proiecte europene în valoare de peste 3 milioane de euro. Cu bani...