Topul celor 4 zodii matinale

Zorii dimineții par să fie o mare bătaie de cap pentru unele dintre noi, mai ales atunci când trebuie să mergem la muncă. Uneori, o cafea tare este tot ceea ce ne trebuie, însă sunt anumite zodii care par să nu depindă de aceasta pentru a pute porni la drum încă din primele clipe ale dimineții.

Iată care sunt cele 4 zodii care se trezesc fără nici un fel de problemă dimineața devreme

1.      Taur

Femeia taur nu amână alarma la nesfârșit în cursul dimineții. Încă de la primul semnal aceasta este în picioare și gata să facă față noilor provocări care o așteaptă. Uneori nici măcar nu are nevoie să-și seteze alarma cu o seară înainte deoarece este obișnuită să se trezească devreme.

Plină de energie și de poftă de viață, nativa acestei zodii nu are nevoie de acel „șut în fund” pentru a face un pas înainte și știe că lenevitul nu-i aduce nici un fel de câștig, ba din contră, acesta reușește doar să o țină în loc. Cu toate acestea, o zi de relaxare sau o seară în oraș nu iese din discuții.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

 

Economic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie, potrivit deciziei de joi a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în...

Eveniment
  • Marți, 20 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la un transformator electric în Azuga

Potrivit ISU Prahova, un transformator electric a luat foc marți dimineață în Azuga, pe strada Ritivoiu. Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu victime. La fața locului au fost solicitați și...