Dieta pe care să o urmezi în funcție de zodie

Dacă ai obiceiul să urmezi diverse diete în anumite perioade din an, ar fi bine să le alegi pe cele mai potrivite. Iată care sunt dietele care se potrivesc în funcție de semnul zodiacal sub a cărei influență te găsești.

Berbec

Mereu dornice să urmeze o dietă însă foarte puțin motivate să le și termine. Nativele acestei zodii ar trebui să urmeze dietele care se desfășoară pe o perioadă scurtă de timp, astfel o să le fie mult mai ușor să se țină de ele ca la carte.

Taur

Nativele acestei zodii nu pre cred în diete, dar uneori chiar și ele apelează la ele pentru a scăpa de kilogramele în plus într-o perioadă mai scurtă de timp. O dietă drastică, dar care să țintă puține zile, pare să fie alegerea ideală.

Gemeni

Dietele nu foarte severe sunt cele ideale pentru nativele acestei zodii. Avantajul arderii mai rapide a grăsimilor este cel care le permite să se mai abată de la dietele pe care le urmează, rezultatele fiind mereu apropiate de ceea ce-și doresc.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro

 

Articole asemănătoare
Sănătate
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Misterioasele ingrediente din guma de mestecat

Unii oameni consuma guma de mestecat pentru simplul fapt că este “cool”, alţii pentru că are gust bun, alţii pentru că le da o senzaţie plăcută şi îi calmează, dar sunt şi mulţi care mesteca pentru...

Travel&Lifestyle
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Berea ar putea deveni mai sănătoasă

O echipă internațională de oameni de știință a descifrat codul genetic al orzului, o reușită care ar putea conduce la obținerea unor tipuri de bere mai sănătoase și la dezvoltarea de culturi mai...