motor lmv
Căldura a scos afară și luxul elevilor. În liceele “de fițe” din Ploiești, elevii din clasele mari se laudă cu cele mai cunoscute branduri de haine și vin la liceu cu mașini decapotabile sau chiar pe motor.

În colegiul Mihai Viteazul, spre exemplu, se poartă non-conformismul, elevele alegând să poarte ținute extravagante la ore și încearcă astfel să atragă atenția. Elevii se laudă cu haine scumpe și coafuri la modă. Nu le scapă nimic și felul în care arată la școală a devenit principala preocupare pentru mulți dintre ei.

Deși regulamentul de ordine interioară al școlii nu le impune uniformă, profesorii încearcă să controleze pe cât posibil comportamentul vestimentar al elevilor, astfel încât cei care exagerează sunt sancționați.

Cu toate acestea, tinerii nu ezită să-și etaleze accesoriile extravagante.

Elevii care au împlinit 18 ani au renunțatt la taxiuri, de autobuz nici nu poate fi vorba, așa că vin la ore cu mașini de lux sau cu motocicleta.

Cei mai nerăbdători, de 16-17 ani și-au convins părinții să le cumpere autovehicule cu motor de capacitate inferioară.

Dacă până acum elevii fumau în curtea școlii, acum se riscă și savurează țigările direct în stradă.

Alții rămân să țină de șase pentru că în zonă mai patrulează jandarmii. 

Galerie FOTO Moda la LMV

decopatibilaelev

haine la moda


moda lmv

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...