Horoscopul pentru ziua de Marti 16 Februarie 2016. 

Berbec – Se pare că agresivitatea ta iese la iveală în această zi, fiindcă vrei cu orice preț să-ți expui punctul de vedere fără a ține cont de părerile celorlalți.  În loc să te enervezi, cel mai bine ar fi ca acea energie să fie folosită în mod constructiv, pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile ce țin de dezvoltarea personală sau de dezvoltarea relației cu persoana iubită. Poate va trebui să lași din buzunar o sumă de bani pentru a cumpăra iubitului/iubitei un cadou.

Taur – Este o zi aglomerată pentru tine și va trebui să-ți împarți timpul echitabil între muncă și familie. Apar multe oportunități de a socializa, chiar și cu oameni necunoscuți ție, dar flexibilitatea și dorința de comunicare îți vor face ziua productivă.

Gemeni  -Te simți inferior celorlalți și dorești cu orice preț să te retragi într-un con de umbră, crezând că așa e cel mai bine. Vei colabora cu un prieten bun pentru a finaliza un proiect, ceea ce-ți va demonstra că se poate și că fiecare are un talent propriu, unic.

Citeste horoscopul zilnic complet pe yve.ro

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...

Auto-moto
  • Marți, 18 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Cele mai ieftine mașini electrice din România

Mașinile electrice și hybrid devin din ce în ce mai populare și în România. O mână de ajutor vine de la programul ”Rabla Plus” prin care sunt subvenționate aceste două categorii. Trebuie spus că...