Organismul nostru este un “aparat” bine construit unde toate functioneaza bine determinat si nimic nu e la intamplare. Orice problema pe care corpul nostru o experimenteaza determina o alterare a pielii iar cel mai bine aceste modificari pot fi observate la nivelul fetei.

O tehnica chinezeasca straveche ne permite sa identificam fiecare organ al corpului printr-o zona a fetei iar fiecare afectiune a acestor organe este transpusa in zona respectiva a fetei prin roseli, pori si iritatii ale pielii, transmit cei de la pentrusuflet.com.

Cele mai des intalnite simptome:

FRUNTEA- INTESTINUL SUBTIRE SI VEZICA

Cauze: Grasimile in exces din dieta, prea multe alimente sub forma de conserva care reduc capacitatea digestiva dar si alcoolul si zaharul in exces, luate in combinatie cu un somn neregulat si stres.

Remediu: Beti foarte multa apa, mancati mai multe legume, feriti-va de alcool si incercati sa aveti perioade de odihna regulate.

Citeste integral pe pentrusuflet.com

 

 

Articole asemănătoare
Sănătate
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Misterioasele ingrediente din guma de mestecat

Unii oameni consuma guma de mestecat pentru simplul fapt că este “cool”, alţii pentru că are gust bun, alţii pentru că le da o senzaţie plăcută şi îi calmează, dar sunt şi mulţi care mesteca pentru...

Travel&Lifestyle
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Berea ar putea deveni mai sănătoasă

O echipă internațională de oameni de știință a descifrat codul genetic al orzului, o reușită care ar putea conduce la obținerea unor tipuri de bere mai sănătoase și la dezvoltarea de culturi mai...