facebook events

Events, aplicaţia separată dedicată de Facebook evenimentelor, este disponibilă utilizatorilor de Android începând de marţi, scrie News.ro.

Lansată iniţial în luna octombrie a acestui an doar pe iOS, aplicaţia Events a celor de la Facebook ajunge acum şi în magazinul de aplicaţii pentru Android Google Play, de unde poate fi instalată pe telefoanele şi tabletele care folosesc sistemul de operare al celor de la Google.

Ca şi Groups sau Messenger, Events este o aplicaţie prin care Facebook încearcă să separe o facilitate a propriei reţele sociale, pentru a o gestiona mai bine într-o aplicaţie dedicată strict acestei facilităţi.

Cum sugerează şi numele, Events afişează partea de evenimente din Facebook. Utilizatorii pot vedea pe baza unui calendar evenimentele la care se duc prietenii, precum şi evenimentele organizate în apropiere. Citește continuarea pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
IT&C
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Ce date cer Facebookului autoritățile din România

Facebook a primit anul trecut destul de multe cereri de la autoritatile romane pentru a divulga date privind conturile folosite de catre romanii ce-i acceseaza platforma. Facebook a facut publice...