Probabil că şi tu ţii laptopul pornit în casă sau telefonul pe noptieră, lângă pat. Este o invitaţie deschisă persoanelor rău voitoare să îţi invadeze intimitatea. 

Studiile sunt nenumărate. În 2010, o şcoală din America s-a descoperit că webcamurile laptopurilor ar fi realizat şi salvat 30.000 de imagini. De asemenea, companiile care închiriau laptopuri foloseau softuri care făceau capturi de ecran dar şi imagini cu webcamul.

Dacă citeşti un articol pe un smartphone, pe o tabletă sau pe un laptop, este foarte simplu să fii urmărit. Specialiştii în securitate informatică va sfătuiesc să lipiţi ceva peste camerele video, scrie yoda.ro.

Specialiştii în securitate informatică va sfătuiesc să lipiţi ceva peste camerele video de la laptop, tabletă sau smartphone.

sursa: a1.ro

 

Auto-moto
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Modificare majoră la examenul de permis auto

Parlamentul a adoptat legea prin care se introduce obligativitatea înregistrării video a probei teoretice și audio/video a celei practice în timpul desfășurării examenului auto. Din 30.06.2017 vor...

Social
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Sebastian Ghiță, audiat prin videoconferință

Fostul deputat PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, va fi audiat prin videoconferință. Comunicatul Tribunalului Prahova: La termenul de judecată acordat la data de 22.06.2017, în dosarul nr....