Wi-Fi este peste tot, iar uneori chiar şi în acele locuri în care nu este necesar. Fiind folosit, în cea mai mare parte, pentru telefonia mobilă, există câteva instrucţiuni pentru a utiliza Wi-Fi-ul corect.

Expunerea îndelungată la un semnal wireless  poate cauza daune pe termen lung sănătăţii noastre. Dispozitivele wireless, inclusiv telefoane mobile şi tabletele, se pot conecta la un router prin semnale Wi-Fi. Aceste semnale Wi-Fi sunt de fapt unde electromagnetice, care sunt dăunătoare pentru organismul uman.

În timp aceste semnale afectează funcţiile noastre vitale. Agenţia Britanică de Sănătate a confirmat faptul că semnalele Wi-Fi au un impact negativ asupra ratei de creştere a oamenilor şi plantelor.

Expunerea la Wi-Fi pe termen lung poate provoca următoarele probleme:

- Oboseală cronică;

- Dureri de urechi şi pierderea concentrării;

- Dureri de cap frecvente şi severe;

- Insomnii.

Nu putem supravieţui în lumea de astăzi fără tehnologie, iar în urma unor măsuri bine-gândite ne putem bucura de beneficiile ei, păstrându-ne, în acelaşi timp, sănătatea intactă:

- Opriţi aparatul Wi-Fi atunci când mergeţi la culcare;

- Când nu aveţi nevoie de internet, ţineţi ruterul de Wi-Fi oprit;

- Puteţi înlocui telefoanele fără fir din casă cu unul cu fir pentru a minimiza expunerea;

- Nu ţine în bucătărie sau dormitor, ruterul de Wi-Fi şi telefonul fără fir.

sursa: descopera.ro

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Retromobil la Ploieşti - FOTO VIDEO

Iubitorii automobilelor de epocă şi-au dat astăzi întâlnire în parcarea unui supermarket din Ploieşti. O pasiune care nu cunoşte limite de timp alocat şi sume investite. Întotdeauna aceste bijuterii pe roţi...