morti-bloc-londra.jpg

Şaptesprezece persoane au murit în incendiul din Grenfell Tower, în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat joi poliţia britanică, relatează BBC News, citat de News.ro.

Un bilanţ anterior anunţa 12 morţi şi 78 de răniţi, dintre care 18 în stare critică. Bilanţul morţilor urmează să crească în continuare, avertizează autorităţile.

Comandantul Poliţiei din Londra a anunţat joi că nimic nu sugerează că incendiul din blocul turn de locuinţe sociale ar fi un incident terorist, potrivit The Associated Press.

Pompierii au nevoie de săptămâni să caute şi să ”degajeze” Grenfell Tower

Pompierii vor avea nevoie de săptămâni pentru a căuta şi ”degaja” blocul turn de locuinţe sociale din Londra, apreciază şefa lor, care precizează că unii au fost traumatizaţi de devastarea pe care au văzut-o în incendiul soldat cu 17 morţi, relatează The Associated Press.

Pompierii au stins ultimele flăcări în imobilul cu 24 de etaje şi acţionează acum în vederea asigurării imobilului pentru a continua să caute victime.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Internațional
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

O maşină a intrat în mulţime la Londra

Incident de securitate, la Londra. O maşină a intrat, în pietonii aflaţi, în apopierea staţiei King's Cross. Din primele informaţii, o persoană a fost rănită şi transportată la spital. Martorii...

Economic
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Veste bună pentru chiriașii din blocurile ANL

Președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care se reduce chiria la locuinţele ANL. Actul normativ modifică metodologia de calcul a chiriei pentru locuinţele ANL, în sensul reducerii acesteia...