interdictii rusia

Membrii comisiei pentru politică externă a parlamentului danez au fost invitați să-și lase acasă telefoanele inteligente, tabletele și computerele pe parcursul vizitei pe care o efectuează zilele acestea în Rusia, din cauza preocupărilor legate de securitate, relatează marți agenția Reuters.

"La revedere, smartphone", a postat pe Facebook fostul ministru de externe Martin Lidegaard. "(Sunt) în drum spre Rusia cu Comisia pentru politică externă, unde am fost sfătuiți să nu ne aducem gadgeturi din rațiuni de securitate", a explicat politicianul danez citat de Agerpres.

Colegul său Nick Haekkerup a anunțat la rândul său pe rețeaua de socializare că va trebui să se descurce o săptămână fără internet, mail-uri și social media. "Sunt în deplasare cu Comisia de politică externă și din motive de securitate ni s-a cerut să lăsăm acasă toate dispozitivele de genul iPhone, iPad și altele similare", a scris Haekkerup.

Citește continuarea pe digi24.ro

 

Articole asemănătoare
IT&C
  • Luni, 22 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Codurile secrete ale smartphone-ului tău

Există câteva secrete ale telefonului tău Iphone, prin intermediul cărora iți vei cunoaște mult mai bine telefonul. Apel cu număr ascuns – simplu, tastează #31# înaintea numărului apelantului şi...