sigla_csm.jpg

Criza de la CSM Ploiești atinge cote tragic-comice. Conducerea clubului a transmis Direcției Economice din Primăria Ploiești că nu poate da socoteală pentru cheltuielile efectuate în primul trimestru al anului deoarece există probleme cu programul informatic și s-au pierdut date?!

UPDATE Reprezentanții CSM susțin că s-au criptat date din programul de contabilitate și au fost introduse din nou, fără să fie pierdute. 

Ieri, viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, declara că ”CSM este în moarte clinică” și nu exclude să ceară închiderea clubului (video AICI).

Cu bugete uriașe, care au crescut semnificativ în perioada 2013-2016 (în anul 2015 s-au alocat 11.603.000 lei, din care 11.318.000  subvenție de la bugetul local - bani publici, din taxele și impozitele cetățenilor) )multe echipe s-au desființat (baschet masculin, handbal feminin și masculin) după scandalul PFA-urilor.

Același viceprimar Ganea recunoștea că practica de a plăti sportivii și antrenorii prin PFA a fost ilegală și a solicitat CSM să se renunțe la PFA-uri și să se intre în legalitate (detalii AICI).

Cu toate acestea, structura organizatorică (directori, șefi, personal TESA) a rămas identică. Oare de ce?

În ultima perioadă, clubul se confruntă și cu fapte demne de serialul Dosarele X. Altfel nu se poate explica adresa de mai jos, prin care conducerea CSM anunță Primăria Ploiești că nu poate transmite datele contabile aferente primului trimestru pentru că programul informatic sa defectat și s-au pierdut date.

Explicația pare puerilă și seamănă izbitor cu cea oferită de un elev mediocru prins cu tema nefăcută, care explică profesorului că și-a uitat-o acasă.

adresa-csm-ploiesti-contabilitate.jpg

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...