Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

psc.jpg

Compania care administrează Ploiești Shopping City a alocat 5,5 milioane de euro pentru extinderea mall-ului care funcționează pe raza comunei Blejoi.

 

Detalii aici: Cel mai mare mall din Ploiești se extinde

Potrivit unor surse economice, planurile vizează extinderea construcției existente cu peste 6.000 de metri pătrați, dar și ridicarea unei parcări cu trei etaje, care să asigure accesul clienților în week-end și în perioada sărbătorilor legale.

 

Construcțiile vor fi amenajate pe terenul dintre actuala locație și reprezentanța Peugeot, cumpărat de proprietarul mall-ului anii trecuți.

Contactat de observatorulph.ro, primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a confirmat extinderea mall-ului PSC. ”Deocamdată nu a fost depusă documentația pentru un astfel de proiect, dar confirm că au existat discuții pe această temă”, a declarat primarul Dumitru.

În prezent, mall-ul deschis în 2013 are 45.800 de metri pătraţi închiriabili.

 

 

Auto-moto
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Blonda cu X5 parchează să n-o atingi

Nu vrem să jignim pe cineva. În primul rând nu-i frumos, în al doilea rând, blonda care a parcat acest x5, poate chiar are vreo dizabilitate. Încercăm însă să ne lămurim. Este drept că nu are o...

Economic
  • Duminică, 23 Iulie 2017
  • De Andra Vlad

Starbucks va deschide o nouă cafenea în Ploiești

La câteva luni de la deschiderea primei cafenele din Ploiești, în incinta mall-ului Afi Palace, Starbucks își extinde rețeaua. În scurt timp, cunoscutul lanț de cafenele va avea o a doua unitate în...