sanatate.jpg

Pornind de la starea critică în care se află sistemul public de sănătate din Prahova, dar și existența în dezbatere a mai multor proiecte în domeniu, un grup de jurnaliști prahoveni a avut o inițiativă inedită.

În premieră, ziarele www.observatorulph.ro și www.ph-online.ro, alături de portalul www.actualitateaprahoveana.ro, au lansat o provocare fără precedent clasei politice locale: puteți identifica soluții pentru criza din Sănătatea prahoveană împreună, indiferent de culoarea politică?
Sub titlul ”Sănătatea Prahovei – timpul pentru restart!”, aceștia i-au invitat pe cei mai importanți politicieni locali ai momentului la o întâlnire de lucru pentru identificarea de soluții concrete și aplicabile în sistemul public de sănătate. Au fost invitați președintele Consiliului Județean, primarul Municipiului Ploiești și toți parlamentarii de Prahova.
Prima întâlnire va avea loc joi, 2 martie, la Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ din Ploiești.
Vă vom ține la curent cu evoluția evenimentului.

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Sebastian Ghiță, audiat prin videoconferință

Fostul deputat PSD de Prahova, Sebastian Ghiță, va fi audiat prin videoconferință. Comunicatul Tribunalului Prahova: La termenul de judecată acordat la data de 22.06.2017, în dosarul nr....

Politic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Deputatul Ionescu, secretar general adjunct al PNL

Deputatul George Ionescu a fost numit secretar general adjunct al PNL.El este și prim-vicepreședintele PNL Prahova. Contactat de observatorulph.ro, deputatul Ionescu a declarat: ”Președintele...