dga perche

Potrivit unor surse judiciare, ofițeri din cadrul DGA Prahova în colaborare cu procurori din cadrul parchetului efectuează la această oră (16,00) percheziții în Prahova. 

UPDATE comunicat DGA: 

”Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează cercetări într-un dosar penal privind fapte de corupție săvârșite de un medic din cadrul unei unități medicale din Sinaia. 

Astfel, astăzi, echipa mixtă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurori a organizat o activitate de prindere în flagrant, medicul fiind surprins după primirea sumei de bani de la un denunțător.

Tot astăzi, ca urmare a delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofițerii S.J.A. Prahova vor efectua 4 percheziții domiciliare pe raza județului Prahova.

La acțiune participă Serviciile Operații și Tehnic din cadrul Structurii Centrale a D.G.A. și se beneficiază de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab” Ploiești. ”

Știre inițială

Vizat de ancheta oamenilor legii este un medic care profesează la o policlinică din Sinaia. Acesta ar fi fost prins în timp ce primea mită.

Medicul urmează să fie adus la audieri la Parchet.

Vom reveni cu detalii. 

 

 

Articole asemănătoare