fata-violata.jpg

Viorel Mărgărit, bărbatul care a violat-o în mod repetat pe fiica concubinei de șase ani, a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare. Mama fetiței abuzate a primit șase ani de închisoare, tot cu executare, pentru complicitate la viol și crupere sexuală a minorului. Sentința este definitivă.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina l-au acuzat pe bărbat de viol (patru acte materiale) și coruperea sexuală a minorului. În aceeași situație s-a aflat și mama fetiței violate, Cristina Camelia Negrei, o tânără în vârstă de 23 de ani. Femeia a fost acuzată la rându el de complicitate la infracțiunea de viol (patru acte materiale) și coruperea sexuală a minorului. Faptele oribile s-au petrecut anul trecut, într-o casă din Breaza.

Camelia Negrei și Viorel Mărgărit au ajuns pe mâna autorităților după ce unul dintre prietenii de familie ai agresorului au sesizat autoritățile. În urma anchetei s-a stabilit că Mărgărit avea o relație cu mama victimei, iar în timpul partidelor de amor, fetița femeii era obligată să asiste la tot spectacolul. S-a stabilit de asemenea că fetița a fost chiar abuzată sexual de patru ori de către bărbatul respectiv.

Victima violurilor a fost preluată de Protecția Copilului și a urmat un program de consiliere psihologică. Acum, fetița merge la școală și este internată în cadrul unui centru privat  autorizat din Câmpina. 

 

Articole asemănătoare
Sănătate
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Cum se tratează arsurile solare acasă

Prognoza meteo pentru anunţă zile caniculare pentru cel puţin 10 zile. Nu puţini sunt cei care doresc să se bucure de soarele acestor zile, însă mulţi vor abuza de expunerea la ultraviolete....