razie-rutiera-phphp.jpg

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză și a bicicliștilor care nu respectă normele rutiere.

Au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale (57 pentru depășirea vitezei legale, 4 pentru abateri bicicliști etc.), în valoare totală de 39.705 lei. Au fost reținute opt permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

Străzile din Ploiești unde stau la pândă polițiștii cu radarul

Între orele 10 și18, polițiștii au acţionat pe D.N. 1D, în localitatea Ciorani, prilej cu care au controlat 42 de autovehicule și au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale (21 pentru viteză excesivă), în valoare totală de 18.125 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute patru premise de conducere.

A fost depistat un bărbat care conducea pe DN1 în localitatea Românești, un autovehicul cu viteza de 127 km/h ( + 57 km/h ).

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...