viespe-mort-bbbucov.jpg

Duminică dimineață un angajat al Parcului Memorial Constantin Stere (Bucov) în vârstă de 54 de a murit după ce a fost înțepat de o viespe. În ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță veniți la fața locului, bărbatul a fost declarat decedat. 

Angajat al Parcului Bucov decedat. Se bănuiește că a fost înțepat de o viespe

Mihai Terecoasă, directorul DSVSA Prahova a declarat pentru observatorulph.ro că ploieșteanul de 54 de ani care era angajat al parcului Bucov, a murit după ce a fost înțepat de o specie comună de viespe, nefiind vorba de vreo specie cunoscută ca fiind veninoasă (de exemplu viespea africană). Bărbatul a fost înțepat în mână, o zonă apropiată de sistemul nervos central, tocmai din această cauză decesul a fost unul rapid.

Angajatul parcului Bucov era alergic la înțepătura unor astfel de insecte și pur și simplu a intrat în șoc anafilactic. Chiar dacă această reacție este foarte rară, persoanele care sunt alergice pot muri în câteva minute. 

În urma evenimentului Parcul Bucov a fost închis. În cauză poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Șase pui de delfin, găsiți morți la Năvodari

Este alertă pe litoral. Şase pui de delfin au fost găsiţi morţi pe plaja din Năvodari. Biologii încearcă să îşi dea seama ce s-ar fi putut întâmpla cu ei și iau în calcul câteva variante. Biologii marini spun că,...