razie-sate.jpg

Vineri în intervalul orar 11-15, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina au organizat o acțiune rutieră în Șotrile și Brebu. Astfel, au controlat 20 de autovehicule (trei transporturi de material lemnos) și au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare 1.160 lei.

O acțiune similară a fost organizată și la nivelul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Bălțești, în Măgurele, Gornet, Bălțești și Surani. Au fost legitimate 49 de persoane, controlate 40 de autovehicule și aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.145 lei.

Între orele 12 și 15, Secţia de Poliţie Rurală nr. 11 Drajna a organizat şi efectuat o acţiune în Măneciu, Starchiojd, Ceraşu şi Poseşti, în vederea prevenirii principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere şi pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul transportului materialului lemnos.

Astfel, au fost verificate șapte societăţi comerciale și 73 de autoturisme (11 verificări alcooltest), legitimate 94 de persoane și s-au aplicat 26 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 5.582 lei.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...