Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

razie-sate.jpg

Vineri în intervalul orar 11-15, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina au organizat o acțiune rutieră în Șotrile și Brebu. Astfel, au controlat 20 de autovehicule (trei transporturi de material lemnos) și au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare 1.160 lei.

 

O acțiune similară a fost organizată și la nivelul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Bălțești, în Măgurele, Gornet, Bălțești și Surani. Au fost legitimate 49 de persoane, controlate 40 de autovehicule și aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.145 lei.

Între orele 12 și 15, Secţia de Poliţie Rurală nr. 11 Drajna a organizat şi efectuat o acţiune în Măneciu, Starchiojd, Ceraşu şi Poseşti, în vederea prevenirii principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere şi pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul transportului materialului lemnos.

 

Astfel, au fost verificate șapte societăţi comerciale și 73 de autoturisme (11 verificări alcooltest), legitimate 94 de persoane și s-au aplicat 26 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 5.582 lei.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...