somn-paza.jpg

La nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost organizată o acțiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, verificarea respectării legislației de către prestatorii de servicii de pază şi protecţie, precum şi pentru verificarea agenților de securitate din cadrul societăţilor specializate de pază care asigură paza obiectivelor.


Astfel, au fost controlate 45 de obiective și 74 de agenți de securitate, precum și 6 sisteme TVCI, iar pentru abaterile constatate s-au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.400 lei.

În urma controlului efectuat la doua obiective, doi agenți de securitate au fost găsiți dormind în cabinele posturilor de pază. Aceștia au fost sancționați contravențional.

Un agent de securitate a fost găsit executând serviciul în mod neregulamentar, fapt pentru care a fost sancționat contravențional.

 

Administrație
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Mandat prelungit pentru directorul CSM Ploiești

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, rămâne în funcție.  Mandatul acestuia a fost prelungit pentru 30 de zile. Cezar Stoichiciu este angajat la cabinetului primarului Ploieștiului, Adrian Dobre și detașat la...