disparut prahova mizil

Poliţia Prahova caută un tânăr de 24 ani dispărut. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Miercuri, 15 martie a.c., Poliția Orașului Mizil a fost sesizată despre faptul că Micșunel Claudiu-Gabriel, în vârstă de 24 ani, domiciliat în Mizil, a dispărut.

Citește și Adolescentul dat dispărut a fost găsit

În urma verificărilor, a rezultat că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu la data de 10 februarie și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei dispărute.

Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea unui ucigaș. Cum arată suspectul crimei

Tânărul corespunde următoarelor semnalmente: 1,67 m înălțime, 56 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochii căprui.

La data dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans breumarin,  pulover bleumarin, geacă de culoare neagră și purta încălțăminte sport de culoare albă.

Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugați să apeleze 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...