retinuti cj

Miercuri polițiștii prahoveni au descins la 37 de adrese din 12 județe într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. 

25 de persoane din 12 județe aduse la audieri la IJP Prahova. Evaziune fiscală de peste 2 000 000 de euro

Cele 25 de persoane aduse la audieri sunt acuzate de oamenii legii că prin circuite fiscale fictive au prejudiciat bugetul de stat cu peste 2 milioane de euro. Acestea desfășurau acțiuni de comerț cu materiale reciclabile, feroase și neferoase

Percheziții în Prahova la firme bănuite de evaziune și spălare de bani. Prejudiciul depășește 2.000.000 euro

În urma audierilor de la IJP Prahova două persoane au fost reținute preventiv urmând ca astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar alte patru persoane au fost plasate sub control judiciar. 

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.J.P. Prahova, precum și al polițiștilor din cadrul Poliției Capitalei și tuturor inspectoratelor de poliție pe raza cărora se efectuează percheziții, însumând 130 de polițiști.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...