minor disparut boldesti

Poliţia Prahova caută un minor de 16 ani dispărut. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie

UPDATE:  

Marți, 14 martie a.c., poițiștii Secției Rurale nr 6 Ciorani au fost sesizați despre faptul că Ion Adrian Irinel, în vârstă de 16 ani, domiciliat în comuna Boldești Grădiștea, a dispărut.

În urma verificărilor, a rezultat că, în ziua precedentă, acesta a fost lăsat de tatăl său la liceul din Mizil, unde este elev în clasa a XI-a și nu a mai revenit acasă.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minoruluii.

Tânărul corespunde următoarelor semnalmente: aproximativ 1,70 m înălțime, atletic, păr șaten, tuns scurt, ochii verzi.

La data dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans albaștri și geacă din piele de culoare neagră și purta încălțăminte sport de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de  poliție. 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...