urmarit-national-depistat-si-mandate-europene-de-arestare-puse-in-aplicare-de-politistii-maramureseni.jpg

Două persoane urmărite general pentru furt din locuințe și constituire de grup infracțional au fost prinse de judiciariștii ploieșteni.

  • Ieri, polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanelor și Patrimoniului și ai Biroului de Combatere a Furturilor din Locuinţe – Poliția Ploiești au depistat un bărbat din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de comiterea de infracțiuni de furt calificat din două locuințe.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Câmpina, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este urmărit general, având mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Timișoara și confirmat de Curtea de Apel Timișoara, fiind condamnat la 5 ani și 4 luni închisoare pentru săvârşirea de furturi din locuințe. 

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au depistat o ploieșteancă, față de care Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și furt.

Persoana în cauză figurează ca fiind urmărită la nivel național, pe numele său fiind emis și un mandat european de arestare.

Femeia a fost predată polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, în vederea prezentării acesteia instanței competente a confirma mandatul

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la Old Cars Rally Ploiești

Vineri, în parcarea Ploieşti Shopping City, s-a dat startul în Old Cars Rally. 25 de automobile de epocă au bucurat ochii şi sufletele pasionaţilor. Pentru posesorii lor, nu competiţia în sine este...