62822-greva_XL.jpg

În această dimineață, angajații ANAF din Prahova, inclusiv cei de la sediul de pe Aurel Vlaicu din Ploiești, au încetat lucrul.

UPDATE: Angajații din Finanțe au încheiat protestul în jurul orei 13:00, dar anunță că se vor mobiliza pentru o nouă acțiune similară în cursul zilei de miercuri, când angajați din toată țara vor fi chemați să protesteze la București, la sediul Ministerului Finanțelor Publice, întrucât în urma aplicării noii legi a salarizării unitare peste 12.000 de angajați din sector vor avea salarii diminuate între 10% și 35%.

Timp de câteva ore, angajații fiscului nu au lucrat nici cu publicul, solicitând modificarea proiectului de salarizare prin care aceștia vor avea venituri chiar mai mici decât cele din prezent (detalii AICI).

Grevă spontană la ANAF, în Ploiești. Nu se lucrează cu publicul

La solicitarea ministrului de Finanțe, protestul a fost ”înghețat” până miercuri, 16 mai. În funcție de negocieri, angajații fiscului ar putea relua protestul de astăzi. 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...

Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Sarea se extrage din gunoi? - galerie foto

Ca multe alte zone din Ploieşti, strada Drumul Sării a devenit un fel de rampă de gunoi. Nu putem acuza autorităţile pentru nesimţirea celor care aruncă gunoiul pe unde apucă, dar... ... dar putem...