hanul-gazarilor.jpg

Hotelul restaurant Hanul Găzarilor, din apropierea stadionului Ilie Oană a fost scos la licitație, potrivit executari.com.

Prețul de pornire al licitației este de 1.790.075 RON (aproximativ 393.423 euro). Imobilul este situat în municipiul Ploiești, în zona semicentrală rezidențială și comercială a orașului la cca 600 m distanță de Palatul Administrativ(Casa Alba), la 300 m față de Muzeul de Istorie, Tribunal și Procuratură.

Din punct de vedere urbanistic, zona are un caracter predominant mixt rezidențial/comercial determinat de locuințele individuale și funcțiuni complementare. 

Proprietatea este compusă din terenul în suprafață de 719 mp cu front stradal de 18,40 ml la strada Mihai Bravu și construcția edificată pe teren (C1 pensiune+restaurant cu 22 camere, C2 Anexa). 

Terenul este pavat cu dale de ciment, limitele fiind delimitate cu gard din lemn. Imobilul este racordat la toate utilitțăile. C1 regim de înălțime S+P+3E. (parțial cu pod mansardabil conf. inspecție). 

Persoanele interesate pot solicita mai multe detalii AICI

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...