Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

hanul-gazarilor.jpg

Hotelul restaurant Hanul Găzarilor, din apropierea stadionului Ilie Oană a fost scos la licitație, potrivit executari.com.

 

Prețul de pornire al licitației este de 1.790.075 RON (aproximativ 393.423 euro). Imobilul este situat în municipiul Ploiești, în zona semicentrală rezidențială și comercială a orașului la cca 600 m distanță de Palatul Administrativ(Casa Alba), la 300 m față de Muzeul de Istorie, Tribunal și Procuratură.

Din punct de vedere urbanistic, zona are un caracter predominant mixt rezidențial/comercial determinat de locuințele individuale și funcțiuni complementare. 

 

Proprietatea este compusă din terenul în suprafață de 719 mp cu front stradal de 18,40 ml la strada Mihai Bravu și construcția edificată pe teren (C1 pensiune+restaurant cu 22 camere, C2 Anexa). 

Terenul este pavat cu dale de ciment, limitele fiind delimitate cu gard din lemn. Imobilul este racordat la toate utilitțăile. C1 regim de înălțime S+P+3E. (parțial cu pod mansardabil conf. inspecție). 

Persoanele interesate pot solicita mai multe detalii AICI

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...